Buitengevel stucen

Een nieuwe uitstraling van uw woning zonder verbouwing

Laat uw buitengevel stucen

Zitten er scheuren in de buitengevels van uw woning? Brokkelen er stukken van het huidige buitenstucwerk af? Of is uw woning toe aan een nieuw ‘modern’ uiterlijk?

Met buitenstucwerk zorgt u voor een moderne en strakke afwerking van uw buitengevels in de kleur naar keuze. Bovendien zorgt het stucen van uw buitengevel voor een waterafwijzende werking van de gevel.

Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u rekenen op een stukje vakwerk. Zoekt u een stukadoorsbedrijf om uw buitengevels te stucen? Stukadoorsbedrijf van de Beek is werkzaam in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Stucwerk buiten

Met buitenstucwerk kunt u een woning opknappen of moderniseren. Als u de buitengevel gaat voorzien van stucwerk is het raadzaam om eerst bij de gemeente te informeren of een vergunning noodzakelijk is.

Er zijn verschillende soorten stucwerk voor buiten. U kunt ervoor kiezen om de buitengevels (bijna) glad te laten maken met pleisterwerk, ze voorzien van spachtelputz, stucen in kleur of kiezen voor een schuurwerk afwerking.

U kunt met buitenstucwerk de buitengevels ook meteen kunt isoleren. Met buitengevelisolatie kunt u tot wel 25% per jaar besparen op de energierekening! En het heeft daarnaast ook nog eens een geluidswerende werking.

Pleisterwerk buiten

Pleisterwerk is een stuc soort die wordt gebruikt voor afwerking van de buitengevel als u ook meteen de woning wilt isoleren. Onze stukadoors bekijken samen met u welke plaatdikte geschikt is voor de isolatie van uw woning.

Als de buitenmuren van zijn verouderd, kan pleisterwerk zorgen dat regenwater niet meer doordringt in de woning. Bovendien geeft pleisterwerk buiten de woning een strakke en moderne uitstraling!

Wilt u de buitengevel liever niet wit? Na het aanbrengen van pleisterwerk buiten kunt u de buitengevel (laten) schilderen in een kleur naar keuze. De verf verliest zijn kleur niet of nauwelijks, doordat het bestendig is tegen diverse weersinvloeden.

Stucwerk ook voor binnen

Stucwerk is niet alleen erg mooi aan de buitengevel, het kan ook gebruikt worden voor het afwerken van wanden of plafonds in de woning. 

Met binnen stucwerk zorgt u voor een nieuwe en frisse look. Daarnaast zorgt binnen stucwerk ook nog eens voor een deugdelijke ondergrond voor een eventueel andere afwerking zoals behang of glasvlies.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Uw buitengevels een nieuwe look geven?

Laat stukadoorsbedrijf van de Beek uw buitengevels stucen!