Plafond restauratie

Herstel van scheuren of restauratie van ornamenten

Oud plafond herstellen

Ontstaan er beschadigingen of scheuren aan uw plafond of de ornamenten van uw plafond? En wilt u uw oude plafond herstellen of renoveren?

Van plafond restauratie (het opnieuw stucen van uw plafond), tot het vervangen van lijsten tot aan het restaureren van ornamenten, Stukadoorsbedrijf van de Beek is hét stukadoorsbedrijf dat u zoekt. Van lichte tot zwaar beschadigde plafonds, geen klus is voor ons te gek.

Wij hebben de restauratiewerkzaamheden in eigen beheer, waardoor u kunt rekenen op een stuk hoge kwaliteit van vakmanschap. Als erkend stukadoorsbedrijf brengen wij uw plafond weer helemaal terug in zijn originele staat.

Het herstellen van oude plafonds doen wij graag en veel in ons werkgebied in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Ornamenten plafond herstellen

Oude panden zijn vaak voorzien van prachtige plafonds met ornamenten. Ornamenten geven veel karakter en sfeer en kunnen echt een ‘sieraad’ voor uw woning zijn.

Maar, door de jaren heen wordt het plafond aangetast en moet het hersteld worden. Er kunnen beschadigingen ontstaat op de ornamenten of scheuren ontstaan in het stucwerk.

Zijn de versieringen aan uw plafond in de tijd verdwenen? Of ziet u scheuren/gebreken? Dan is de tijd rijp om eens na te denken over een mogelijke restauratie van uw plafond of van de ornamenten. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van lijsten en ornamenten en restaureren uw plafond in volle glorie!

Restauratie stucwerk plafond

Restauratie stucwerk plafond Naast het restaureren van plafonds met ornamenten, kunnen wij ook stucwerk op uw plafond herstellen. Heeft u scheuren in het stucwerk? Of is het plafond (ernstig) beschadigd? Wij kijken graag samen met u hoe wij uw plafond kunnen herstellen, al dan niet in de originele staat.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Wilt u het oude plafond laten opknappen, renoveren of herstellen?

Wij zijn u graag van dienst!