Behangklaar

Geschikt voor afwerking met behang of spackwerk

Behangklaar stucen

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning? Dan worden de wanden in de meeste gevallen behangklaar opgeleverd.

Dit betekent dat de wanden geschikt zijn om af te werken met behang, maar ook met bijvoorbeeld spackwerk. Bij behangklaar stucwerk zijn de wanden nog wel voorzien van oneffenheden, zoals gaten en naden.

Wij zorgen voor de perfecte afwerking van muren en plafonds, zodat u na droogtijd direct aan de slag kunt met het behangen van uw woning. Wij vullen en egaliseren de grootste gaten en oneffenheden, maar de muur zal niet perfect strak opgeleverd hoeven te worden, omdat u de muur toch nog gaat voorzien van behang.

Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw behang er op zijn best uitziet! Wij zijn als stukadoor werkzaam in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Wanden behangklaar opleveren

Heeft u de keuze gemaakt om uw wanden te voorzien van behang? Een leuke frisse print? Of juist een egale kleur? Wat u ook kiest, zorg dat de grootste oneffenheden en gaatjes in uw wand weggewerkt zijn, zodat de wanden klaar zijn om te behangen. En u zeker weet dat er geen bobbeltjes in het behang ontstaan.

Wij zorgen dat uw wanden zo worden afgewerkt dat u na onze komst direct aan de slag kunt. En uiteraard kunnen wij uw wanden ook voorzien van behang. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Behangklaar of sausklaar stucwerk?

Behangklaar en sausklaar stucwerk verschillen wel degelijk van elkaar. Welke soort het beste bij uw project past, is afhankelijk van de wijze van afwerking. Wilt u de wanden voorzien van muurverf? Of kiest u voor de afwerking met behang?

Bij behangklare wanden zijn zichtbare gaatjes en oneffenheden in de muur dichtgesmeerd. De wanden zijn in het geval van behangklaar niet egaal en strak afgewerkt, omdat er toch nog behang over de wanden heen komt.

Bij sausklare wanden zijn de muren strak en egaal afgewerkt. Er zijn geen oneffenheden of gaatjes meer zichtbaar. Deze mate van afwerking is een stuk ‘strakker’ dan behangklaar. U kunt na afwerking de wanden direct schilderen in elke gewenste kleur!

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Behangklare wanden op de juiste manier afwerken?

Stukadoorsbedrijf van de Beek is dé stukadoor die u zoekt!