Sausklaar

Een geschikte ondergrond voor saus,- spuit of latex muurverf

Wanden sausklaar opleveren

Wilt u de wanden in uw woning zo glad en egaal mogelijk afgewerkt hebben om er daarna overheen te kunnen schilderen? Kies dan voor sausklaar stucwerk.

Sausklaar stucwerk is een populaire wijze van wandafwerking en kan zodra het droog is direct gesaust worden in elke gewenste RAL-kleur.

Wij hebben ervaren stukadoors in dienst waardoor u kunt rekenen op perfecte afwerking van uw wanden. U kunt bij ons terecht voor het sausklaar opleveren van uw wanden in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Muur sausklaar maken

Wilt u de muren in uw bestaande,- of nieuwbouwwoning voorzien van een unieke kleur verf? Zorg dan dat uw wanden eerst sausklaar zijn afgewerkt. De wanden zijn dan glad en bevatten geen oneffenheden meer.

Stukadoorsbedrijf van de Beek kan uw wanden voorzien van sausklaar stucwerk waarna deze al vrij snel gesausd kunnen worden in de door u gewenste RAL-kleur. Heeft u geen zin om zelf met een kwast of roller aan de slag te gaan?

Ook voor het sauzen van de wanden kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw wanden afwerking in diverse RAL-kleuren. Zo zien u wanden er weer strak én fris uit!

Behangklaar of sausklaar stucwerk?

Sausklaar stucwerk en behangklaar stucwerk verschillen van elkaar doordat beide ondergronden geschikt zijn voor een andere muurafwerking.

In het geval van behangklaar stucwerk worden de wanden minder glad en egaal afgewerkt waardoor de wand geschikt is voor behang of bijvoorbeeld spack spuitwerk. De wanden kunnen bij behangklaar stucwerk nog wel wat oneffenheden bevatten. Als de wanden worden voorzien van behang, kan dit weggewerkt worden.

Bij sausklaar stucwerk zijn de wanden wel strak en egaal afgewerkt en direct geschikt om te schilderen. Er zijn bij deze vorm van wandafwerking geen oneffenheden meer op de wanden aanwezig. 

Het sausklaar afwerken van de wanden is dan ook een stuk arbeidsintensiever.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Uw wanden sausklaar laten afwerken?

Stukadoorsbedrijf van de Beek helpt u graag!