Lijsten zetten

Maken uw wanden en plafond echt af!

Sierlijsten aan de wand of het plafond

Geef de wanden en plafonds net dat beetje extra met sierlijsten, platte plafond plinten of misschien zelfs ornamenten.

Met deze karakteristieke elementen zorgt u voor de finishing touch in uw klassieke-, maar zeker ook moderne interieur. Met sierlijsten verzacht u de overgang tussen het plafond en de wanden. En het geeft uw woning bovendien meer sfeer en warmte.

Sierlijsten zijn ook ideaal om zichtbare scheuren, die zich vaak in de hoeken van de wanden en plafonds bevinden, te verbergen.

Bij ons kunt u terecht voor het zetten van sierlijsten en plafond plinten. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om de perfecte afwerking van wanden en plafonds. U bent dus verzekerd van een stukje vakwerk!

Wilt u lijsten laten zetten in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Lijsten zijn een echte meerwaarde aan uw plafond

Er zijn veel dingen die u kunt doen om uw droomwoning te realiseren. Het zetten van lijsten is daar één van. Het maak de woning namelijk echt af!

Sierlijsten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Van modern, klassiek tot aan retro. Er is voor elk interieur wel een passende sierlijst te krijgen.

Wilt u lijsten laten zetten? Sierlijsten kunnen niet op alle ondergronden geplaatst worden. Er zijn diverse soorten stucwerk die wel goed samen gaan met sierlijsten, zoals bijvoorbeeld schuurwerk, spachtelputz en glad pleisterwerk.

Sierlijsten blijven goed aan deze ondergronden hechten en in dat geval is het niet nodig om de wanden eerst opnieuw met de juiste afwerking te behandelen.

Waarom kiezen voor sierlijsten aan het plafond?

Plinten plafond

Met plafondplinten geeft u de (woon)kamer in een handomdraai een sierlijke of juist strak afgewerkte uitstraling. Plafond plinten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij de keuze voor de juiste plafond plint is het verstandig om rekening te houden met de sfeer die u wilt creëren.

Een smalle sierlijst zorgt bijvoorbeeld voor een strakke afwerking van het plafond. Smalle lijsten zijn erg geschikt voor een moderne woning. Terwijl een sierlijst met een werkje zoals bloemen of motieven juist zorgt voor een plafond met sfeer en karakter. En dat past bijvoorbeeld goed bij een jaren-30 woning.

U bepaalt natuurlijk altijd zelf de stijl die u bij uw kamer vindt passen. Wilt u de sierlijsten echt laten opvallen? Geef ze dan een andere kleur dan de wand en het plafond. Het contrast is dan erg groot, waardoor u een tof effect kunt creëren.

Ornamenten aan het plafond

Wilt u naast lijsten ook ornamenten aan uw plafond? Dat kan! Wij kunnen uw plafond ook voorzien van stucornamenten.

Ornamenten worden vaak toegepast in woningen met een karakteristiek tintje. Denk bijvoorbeeld aan een monumentale woning of een jaren-30 woning. Maar ze zijn ook zeker een leuke eyecatcher in een nieuwbouwwoning.

Wij leveren ornamenten in verschillende soorten en maten. Van ronde ovale rozetten tot aan pilaar lijsten en hoekornamenten. Het is maar net wat past bij uw interieur of wat u in gedachten heeft.

En niet alleen voor het plaatsen zit u bij ons goed. Ziet u scheuren in de ornamenten of zijn de versieringen niet meer goed zichtbaar? Wij kunnen uw huidige ornamenten ook herstellen en uw plafond weer als nieuw maken.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details

Lijst laten zetten?

Wij zijn het stukadoorsbedrijf dat u zoekt!