Glasvliesbehang

Voor een strakke en naadloze wandafwerking

Glasvlies

Wilt u de wanden glad en strak laten afwerken zonder enige korrel of structuur Glasvliesbehang is dan dé oplossing en bovendien een zeer goed alternatief voor stucwerk.

Glasvliesbehang is naast een strakke manier van wandafwerking ook nog eens stootvast en waterwerend. En als u de huidige kleur van het glasvliesbehang zat bent, kunt u de muur eenvoudig overschilderen in de gewenste kleur. En glasvlies is een ideale manier om scheuren en gaatjes of andere oneffenheden in no-time weg te werken.

Uw wanden voorzien van glasvliesbehang in de regio IJsselmuiden, Kampen én Zwolle? Stukadoorsbedrijf van de Beek is een deskundige en betrouwbare partner als het gaat om perfecte wandafwerking. En zo ook voor het afwerken van wanden met glasvlies.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Glasvlies, renovlies en glasweefsel

Er zijn drie soorten behang te onderscheiden namelijk: renovlies, glasvlies en glasweefsel. Glasvliesbehang is gemaakt van glasvezels en oogt zo glad als een gestucte muur. Als glasvliesbehang op de muur is aangebracht kunt u het overschilderen in iedere gewenste kleur.

Renovlies lijkt veel op glasvlies, maar het verschil zit hem in de structuur. Renovlies heeft namelijk een lichte structuur in het behang. Deze behangsoort wordt veel gebruik voor renovatie van wanden en voorkomt verdere scheuren in de muren. Renovlies is ook een stuk sterker dan glasvlies en glasweefsel.

En dan hebben we nog glasweefsel. Dit is gemaakt van geweven glasvezel. Glasweefsel heeft een hele sterke structuur en is daardoor ook veel dikker en stoot vaster dan glasvliesbehang.

De voordelen van glasvlies

Glasvlies kent een aantal voordelen namelijk: 

Stootvast

Duurzaam materiaal

Eenvoudig over te schilderen

Geschikt voor schuren of kleine oneffenheden

Glasvlies schilderen

Een groot voordeel van glasvliesbehang is dat het eenvoudig over te schilderen is in de gewenste kleur. U kunt de muren zo steeds weer afstemmen op de laatste kleurtrends. Als u de muur een andere kleur wilt geven, is het enkel de kwast erover en klaar is kees!

Zorg, voor een optimaal resultaat, dat je het glasvlies eerst hebt voorzien van een grondlaag (primer).

Glasvlies glad

Glasvlies is een goed alternatief voor stucwerk. Glasvlies geeft namelijk hetzelfde effect als stucwerk, maar is een stuk goedkoper. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

De muren ‘werken’ dan vaak nog, waardoor er op den duur scheuren in stucwerk kunnen ontstaan. Met glasvliesbehang heeft u daar geen last van, omdat scheuren onzichtbaar blijven.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details

Uw wanden strak afwerken met glasvlies?

 Wij geven uw opdracht de aandacht die het verdient