Spuitwerk

Uw wanden en plafonds weer als nieuw

Wanden laten spuiten

Kunnen uw wanden en plafonds wel een opfrisser gebruiken? En mag dit niet al te veel kosten? Met spuitwerk zijn de wanden en plafonds in uw woning weer als nieuw tegen niet al te hoge kosten.

Het grote voordeel van spuitwerk is dat deze vorm van afwerking op veel ondergronden kan worden toegepast, zoals steenstrips, gipsplaten, oud schilderwerk en zelfs spachtelputz.

Stukadoorsbedrijf van de Beek kan verschillende soorten spuitwerk aanbrengen in bestaande maar ook nieuwbouwwoningen, waarbij u de keuze heeft uit zowel een fijne als een grove korrel. U kunt denken aan spackspuitwerk maar ook verfspuitwerk.

Wij zijn een stukadoorsbedrijf in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle en met meer dan 20 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op een stukje vakwerk! 

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Spuitwerk op de muren en plafonds

Er zijn verschillende soorten spuitwerk mogelijk om uw wanden en plafonds mee af te werken. 

Latexspuiten

Met latexspuiten zorgt u voor een strakke en gladde wandafwerking. U kunt latex laten spuiten in diverse kleuren en het is daardoor een goed alternatief voor de verfroller! Met latexspuiten zijn strepen en banen in het schilderwerk verleden tijd.

Spackspuiten

Bij spackspuitwerk worden de wanden en plafonds afgewerkt met een fijne of grove korrel. Spackspuitwerk is een vrij goedkope manier van wandafwerking, maar met een perfect resultaat!

Gipsspuitwerk

Bij gipsspuitwerk wordt er een raaplaag aangebracht die behang-of sausklaar kan worden opgeleverd.

Spuitwerk in diverse kleuren

Wilt u alle wanden in dezelfde kleur? Of wilt u meer sfeer en warmte creëren door het combineren van accentkleuren?

Spuitwerk kan worden toegepast in bijna alle kleuren en designs. ’Standaard’ witte wanden of juist veel kleur? Een grove- of fijne korrelstructuur? Met spuitwerk is echt alles mogelijk. Met deze vorm van wandafwerking worden worden de wanden altijd naar wens opgeleverd!  

Kosten spuitwerk

Voor meer informatie over de kosten van spuitwerk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze stukadoors komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

En dat altijd voor de scherpste prijs!

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Wanden of plafonds voorzien van spuitwerk?
Stukadoorsbedrijf van de Beek is u graag van dienst!