Stucwerk

Egale afwerking van wanden en plafonds

Stucwerk woning of bedrijfspand

Kijkt u op sommige plekken in huis al bijna naar de hoekprofielen? Kortom kunnen de wanden en plafonds wel een opfrisser gebruiken? En wilt u langere tijd genieten van een mooie, strakke afwerking van muren en/of plafonds?

Dat kan met stucwerk! Met stucwerk worden (ruwe) wanden en plafonds glad afgewerkt. Stucwerk geef niet alleen sfeer in huis, het is ook nog eens een hele stevige wandafwerking . En wist u dat u de gestucte muren of plafonds eenvoudig kunt voorzien van een (nieuw) kleurtje.

Zoekt u een stukadoor voor stucwerk in de regio IJsselmuiden, Kampen én Zwolle? Wij zijn een deskundig stukadoorsbedrijf en verzorgen al meer dan 20 jaar professioneel stucwerk in onze regio. Voor perfecte wandafwerking moet u dus bij ons zijn!

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Met behangklaar stucwerk zijn uw wanden klaar om te behangen of af te werken met bijvoorbeeld sierpleister. Behangklare muren zijn niet 100% egaal en dus niet geschikt om overheen te schilderen.

Bij sausklaar stucwerk zijn de wanden en plafonds egaal en glad afgewerkt, waardoor u er al vrij snel overheen kunt schilderen.
Scheuren in het pleisterwerk? Wij kunnen het pleisterwerk weer herstellen in originele staat.

Spuitwerk is een goedkope manier van stucen. Spuitwerk kan met een (lichte) korrel of glad worden aangebracht. 

De voordelen voor u op een rijtje

Stucwerk kent een aantal voordelen, namelijk:

Kleurvast

Brandvertragend

De woningwaarde stijgt

Betere thermische isolatie

Strakke afwerking van wanden en/of plafonds

Het zorgt voor (meer) woongenot

Voor binnen- en buitenmuren

Muur of plafond stucen

Bent u op zoek naar een stukadoor die uw muur of plafond kan stucen? Stukadoorsbedrijf van de Beek is een vakbekwaam stukadoorsbedrijf in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle.

Wij kunnen de muur of het plafond stucen door middel van verschillende afwerkingen. Gaat u voor glad stucwerk of kiest u voor een lichte of juist zware korrel? Het is maar net wat bij uw huis en interieur past.

Welke afwerking het ook wordt, wij zorgen voor een perfect resultaat, zodat u (weer) kunt genieten in uw woning.

Wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op via 06 5230 78 32.

Kosten stucwerk

Gaat u uw huidige woning verbouwen of heeft u net de sleutels gekregen van een nieuwbouwwoning? Perfect afgewerkte wanden en plafonds zijn dan natuurlijk niet weg te denken. Het is namelijk hét aangezicht van uw woning. Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw woning of misschien zelfs bedrijfspand?

De kosten voor stucwerk zijn afhankelijk van de wijze waarop stucwerk zal worden aangebracht. Kiest u voor spuitwerk of stucwerk? Wij geven u graag een overzicht van de kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Buitenmuur stucen

U kunt naast de binnenmuren, ook de buitenmuren laten stucen. Het stucen van de buitengevel wordt steeds populairder! En u voorziet de buitenmuur zo niet alleen van een nieuwe look, het werkt ook nog eens eens verstevigend en isolerend. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Strakke wandafwerking met stucwerk?

 Ja, heel graag!