Saus spuiten

Uw woning schilderen op een eenvoudige manier

Muren spuiten met saus

Kunnen de wanden en plafonds in uw woning wel een nieuwe verflaag gebruiken? Of wilt u ze voorzien van een nieuwe kleur, passend bij het seizoen? Met saus spuiten kunt u de wanden en plafonds op een eenvoudige manier voorzien van verf.

Het grote voordeel van saus spuiten is dat de verf volledig streeploos wordt aangebracht. Een ander voordeel van deze afwerking is dat grote oppervlakten in een korte tijd geverfd kunnen worden tegen relatief lage kosten. En, het scheelt u natuurlijk een hoop werk.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om het afwerking van wanden en plafonds met zowel spuit- als stucwerk. En wij kunnen u voorzien van spuitwerk in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Latex spuiten

Bij het sauzen van de wanden ziet u meestal aanzetten of banen die afkomstig zijn van de vacht van de roller. Met latex spuiten is dat niet het geval en gaat u voor een egaal en super glad eindresultaat!

De wanden en plafonds worden bij latex spuiten gelijkmatig en egaal afgewerkt zonder strepen of afdrukken. En latex kan op veel ondergronden worden toegepast, zoals nieuw stucwerk, beton, stenen en bijvoorbeeld spachtelputz.

U kunt latex ook spuiten over bestaand strak en glad stucwerk. Het resultaat is dan een strakker dan strak afgewerkte muur of plafond. Strakker dan dit kan (bijna) niet!

Uw muren laten spuiten

Wilt u de muren opnieuw schilderen, maar heeft u geen zin om met de verfroller in de weer te gaan? Laat ons uw wanden spuiten met latex. U kunt de wanden na afwerking in alle gewenste RAL-kleuren laten spuiten. Houdt u de muren strak wit? Of kiest u voor een kleur die goed past bij het seizoen? Met latex spuiten is echt alles mogelijk.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Uw wanden laten spuiten met latex?
WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST!‚Äč