Pleisterwerk herstellen

De muren en plafonds weer als nieuw

Herstellen van het pleisterwerk

U komt er vaak niet onderuit: beschadigingen aan uw muur of plafond. Een beschadiging is namelijk zo opgelopen. Van een klein scheur(tje) tot aan complete stukken stucwerk die uit de muur zijn gekomen, bijvoorbeeld door een flinke stoot of een vorm van ‘slijtage’. En daar knapt uw woning natuurlijk niet van op!

Laat ons daarom uw pleisterwerk herstellen. Wij kunnen u namelijk niet alleen voorzien van nieuw stucwerk, maar ook het oude voor u herstellen! Wij zorgen dat de wanden en plafonds er weer als nieuw uitzien. Niemand zal zien dat de muur beschadigd is geweest.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stukadoorsbedrijf van de Beek adviseert u graag. Wij kunnen uw pleisterwerk herstellen in de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Oud pleisterwerk herstellen

Het huidige pleisterwerk kan door verschillende oorzaken beschadigingen. Denk aan haarscheurtjes, meubels die de muren raken of bijvoorbeeld dieren die aan de muur krabben.

Het is afhankelijk van de soort stucwerk of het eenvoudig te repareren is. Glad stucwerk kan namelijk eenvoudig worden hersteld. Terwijl stucwerk met een structuur, zoals spachtelputz, moeilijker is om in de oude staat te herstellen.

Dit stucwerk moet namelijk compleet worden na gemaakt. Bij spachtelputz is het dan ook niet altijd mogelijk om het stucwerk compleet te herstellen. En in sommige gevallen is het opnieuw stucen toch de beste oplossing.

Wij bekijken de situatie bij u thuis en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Pleisterwerk buitenmuur herstellen

Is de buitenmuur voorzien van stucwerk? En ziet u scheuren of beschadigingen? De buitenmuur is hét aangezicht van uw woning. Hoogste tijd dus om het stucwerk op de buitenmuur te laten herstellen.

De buitenmuur kan op verschillende manier beschadigd zijn. De soort beschadiging speelt een grote rol bij de manier van herstellen en dus ook de kosten.

Scheuren in de buitenmuur zijn over het algemeen vrij eenvoudig te herstellen. Als er gaten in het stucwerk zitten, dan is dit vaak een stuk meer werk. En in sommige gevallen is de beste oplossing om het complete stucwerk te vervangen.

Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om het pleisterwerk aan uw buitenmuur te herstellen. Hierbij houden wij rekening met uw eisen, wensen en natuurlijk uw portemonnee!

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Het pleisterwerk in uw woning laten herstellen?

Stukadoorsbedrijf van de Beek is dé stukadoor die u zoekt!