Plafond stucen

Voor een strakke afwerking van het plafond

Plafond stucen nieuwbouw en renovatie

Heeft u een plafond vol beschadigingen, scheuren, vieze vlekken of stoort u zich aan de zichtbare naden van kanaalplaten? Door het stucen van uw plafond ziet uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit.

Er zijn verschillende opties voor het stucen van uw plafond. Zo kunnen wij uw plafond sausklaar maken of bijvoorbeeld spack spuitwerk, sierpleister of een schuurwerk plafond.

Stukadoorsbedrijf van de Beek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het stucen en herstellen van plafonds voor o.a. nieuwbouw-, renovatie- of ver- en aanbouw projecten. Wij kunnen uw plafond voorzien van stucwerk in de regio Kampen, IJsselmuiden en Zwolle.

Klantvriendelijk

Wij luisteren goed naar uw wensen

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken tijdig na

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaren ervaring

Deskundig advies

Wij denken mee in de juiste keuze stucwerk

Soorten stucwerk plafond​

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afwerken van een plafond. U kunt een plafond laten stukadoren met een lichte korrel of juist glad en strak. De soorten stucwerk voor een plafond zetten wij graag voor u op een rij:

Spackspuitwerk​ >

Spackspuiten is een vrij goedkope manier van plafondafwerking. Bij spackwerk wordt het plafond gespoten in de gewenste kleur met een lichte korrel.

Schuurwerk >

Schuurwerk is een lichte en zeer korrelige laag stucwerk. Dit stucwerk wordt in halve slagen aangebracht en hoeft niet meer geschilderd te worden.

Sierpleister >

Sierpleister is stucwerk met een sierlijk uiterlijk en zeer geschikt voor wand-en plafondafwerking. Spachtelputz is de meest gekozen vorm van sierpleister. Spachtelputz heeft een subtiele, korrelachtige structuur.

Sierlijsten en ornamenten >

Een plafond is van zichzelf een leeg aangezicht. U kunt een plafond versieren met een sierlijst of ornament. Lijsten en ornamenten zijn te verkrijgen in verschillende vormen en maten.

De mogelijkheden in plafondafwerking

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afwerken van een plafond. U kunt een plafond laten stukadoren met een lichte korrel of juist glad en strak. De soorten stucwerk voor een plafond zetten wij graag voor u op een rij:

Plafond restauratie

Uw monumentale plafond weer terugbrengen in originele staat. Wij kunnen loszittende of beschadigde lijsten en ornamenten herstellen.

Lijsten zetten

Geef uw plafond(s) een klassieke uitstraling door het plaatsen van sierlijsten, plinten of ornamenten. Ze zijn leverbaar in vele soorten, maten en kleuren.

Plafond stucen nieuwbouw

Bij oplevering van uw nieuwbouwwoning zijn de wanden behangklaar en is het plafond voorzien van spackwerk. Door het spackwerk op het plafond zijn de v-naden van de kanaalplaten zichtbaar. En die naden in het plafond vindt lang niet iedereen mooi.

Stoort u zich aan de v-naden en/of vindt u het spackwerk op het plafond niet mooi? Het glad stucen van een plafond in een nieuwbouwwoning zorgt voor een strak en luxe geheel zonder naden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw plafond glad te stucen.

Stukadoorsbedrijf van de Beek kijkt graag welke vorm van stucwerk geschikt is voor uw project!

Kosten stucwerk plafond

Wilt u het plafond in uw woning of bedrijfsruimte laten stucen? De kosten voor het stucen van een plafond zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het aantal m2 en de soort afwerking die u kiest.

Benieuwd naar de kosten voor stucwerk op het plafond? Stukadoorsbedrijf van de Beek voorziet u graag van een vrijblijvende en passende offerte op maat.

Opgeleverde projecten

Klik op een project voor meer details
Uw plafond vakkundig laten stucen?

Wij zijn het stukadoorsbedrijf dat u zoekt